Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Egy ideje beszélek egy sráccal. Nagyon jól elvagyunk. Tegnapn este kicsit magam alatt voltam és megjegyeztem neki,hogy örülök,hogy legalább ő normális beszél velem. Ő azt mondta hogy örül hogy boldoggá teheti a napomat, erre aztán nem írt vissza többet csak le seenelt. Kicsit szrul esett,várjak még vagy írjak neki én?
2019. jan. 29. 06:08
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Hat akkor valószínűleg a haverjainak fogja mutogatni

Én is azt szoktam a csajokkal és nevetni szoktunk egy jót

Félreértések ne essék, az a srac egy bunkó volt és voltak olyan mondatai amit nem lehetett kibírni visitas nélkül

2019. jan. 29. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy utalásnak vette, hogy talán többet akarsz ő pedig nem emiatt pedig kellemetlenül érezte magát és inkább nem írt hogy ne kezdj el reménykedni.
2019. jan. 29. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
De akkor mi a francert fotózta le a beszélgetést logikairaly
2019. jan. 29. 17:00
 4/4 A kérdező kommentje:

#2 Aktuálisan nagyon messze élünk egymástól,és nem én vagyok az aki kijelentett,hogy kedveli ,hanem ő.

#3-ast csak én nem értem?:)) Ki fotózott le itt mit?

2019. jan. 29. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!