Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtek mi okból olyan elítélőek ha az ember 16-17 évesen lessz szerelmes?
Huszon éves fejjel én is kicsit másképp látom már a dolgokat. A 18 az nem azt jelenti, hogy aznap kapod meg az észt és logikusan fogsz tudni gondondolkozni mindenről. A 18 csak annyit jelent, hogy bíróság elé, mint felnőtt állsz oda, tudsz piát és cigit venni, továbbá több mindent csinálhatsz egyedül. 18 évesen nem a szabadságod lesz több, pont ellenkezőleg van. A kötelességed, társadalmi elvárások feléd és a felelősséged lesz jóval több.
A szülők míg tehetik terelgetnek, jóval több tapasztalatuk van, jóval több embert láttak és ismertek már mint te. Nekem is ha lesz gyerekem csak remélni tudom, hogy megfogja érteni mért vagyok olyan amilyen. Nekem is voltak balhés haverjaim, voltam már mély ponton, volt hogy majdnem bíróság elé kellett állnom egy ártatlan félre értés miatt, rengeteg embert ismerek, jókat és rosszakat. Rengeteg fiú barátom volt aki úgy játszott a lányokkal, hogy fel se tünt nekik. Már most rengeteg tapasztalat van bennem és sokkal másképp látom a világot, mint tizen évesen (nem nagy pedig a korkülönbség). Ha eltiltanak egy sráctól annak oka lehet. Nem akarnak neked rosszat, még ha most nem is úgy látod. Pár év múlva vissza vágysz majd azokra az időkre mikor ez volt a legnagyobb bajod. Persze ez nem 18 évesen lesz, az még sokszor bőven gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!