Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valahogy kompenzálni azt, ha ronda az arcom?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt írják, hogy próbáljon meg az ember kompenzálni, de én nem értem, hogy miért lenne az lehetséges. Jó, azt megértem, hogy egy nem annyira fontos belső tulajdonságot lehet kompenzálni, de a külső szerintem nem ilyen.
19F
2019. jan. 25. 22:42
1/2 anonim válasza:
Pénz, hírnév, full kéró, ja és menő verda, csak így lehet kompenzálni a ronda külsőd! :) jó szórakozást a továbbiakban!
2/2 anonim válasza:
Én igenis azt mondom, hogy egy normális, korodhoz mérten kiforrt személyiséggel fogsz találni magadnak olyan lányt, aki ezt értékeli.
Ne mondd azt, hogy ilyen nincs, itt vagyok rá az élő példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!