Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok is van ilyen?
Nem értem.
Most akkor ki kell jelentened hogy szerelmes vagy mert különben nem érzed magad annak ?
Az én estemben is pont ez van, leszámítva azt, hogy egy barátnőmnek kénytelen voltam elmondani, hogy tetszik egy bizonyos srác. Igaz, ezt már megbántam. Tudom, megbízható embernek árultam el, de akkor is... valahogy úgy nem érzem biztonságban a titkomat. Lehet, hogy ő is elmondja egy embernek, az meg még elmondja másik kettőnek, és bummm. Az egész évfolyam tudja. Na igen, ez még nem következett be, de ettől félek. Te jól döntöttél, hogy nem mondtad el senikinek.
A másik dologról meg csak annyit, hogy én igenis tudom, hogy szerelmes vagyok az illetőbe, mert egyrészt állandóan rá gondolok, róla álmodozom, másrészt pedig vezetek egy ilyen NEM napló, hanem inkább feljegyzések szerű noteszkét, ahol magmnak igenis leírom, hogy e
tetszik az illető, és esetenként, hogy mennyire hianyzik... 😅
Neked meg hajrá!! 😉
Nekem tetszik egy fiú és a barátnőim nem tudják ,mikor meglátom a fiút ideges leszek és mosolygok ,de nem merek rá nézni ,de ezt a barátnőim nem veszik észre ,mert ilyenkor mindig elkezdek hozzájuk beszélni valamiről .
És sokkal valosabb lenne ,ha tudnának róla ,de ...
Most hogy mondod ,el is mondom nekik 😅
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!