Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mai lányoknak már csakis a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai lányoknak már csakis a pénz és a kinézet számít?

Figyelt kérdés
Jó igen a fiúknak is! Ők is gondolkodjanak el. De valóban több nem túl szép lány vam top 10-es pasival. Jó rendben ez relatív kinek mi de na....

2019. jan. 21. 23:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lányoknak helyes pofi kell, viszonlag átlagos test (nem kell kigyúrva lenni), meg nagy pofa, lazassagtol már már széteső stílus és népszerűség én ezt látom 20 alatt. 21 vagyok lehetnek én is ilyen májerkedős, mint ezek a nyomorultak, tudom hogy ez a vonzó, de én ebből már kinőttem, mondjuk nekem már szerintem nem is lány, hanem nő kell. Nők közt viszont van aki a normálisabbakra bukik, egyetemen majd találsz olyat.
2019. jan. 22. 13:44
 12/20 anonim válasza:

Nő vagyok. Nem vagyok már szingli, de amikor az voltam és elmentünk a barátőimmel ide-oda, akkor ismerkedésnél kb. 2 percig számított valakinek a külseje. Megnéztük és ennyi, ettől még nem mentünk volna oda hozzá, ha azt látjuk, hogy részeg, vagy bunkó, vagy más lány seggét nézi, vagy idiótán kacsintgat ránk és mutogatja, hogy megfogná a mellünket. Valahogy egy normális kinézetű srác is undorító, ha részeg vagy bunkó.

Összejönni olyan fiúkkal jöttünk össze, akik kedvesek, előzékenyek, gyengédek és viccesek, minden helyzetben van valami ötletük. Ha lerobban a kocsi, akkor nem kezdenek el nyavíkolni, hogy jaj most mi lesz, hanem feltalálják magukat. Nekem az is fontos, hogy értékelje, vagy legalább érdeklődjön az iránt, ami engem érdekel, ami a hivatásom, munkám, hobbim.

Valahogy szexben is jobb az, ha valaki gyengéd és kreatív, mint az, hogy jóképű, de önző, vagy gazdag de csak dolgozik és nem jut ideje rám.

A pénz akkor érdekes, ha 10 kávézás/kajálás/mozizásból 10-et a lány fizet. Bár ez velem még nem fordult elő, de az "kicsit" olyan lenne, mintha a pasi akarna kihasználni. Ha valaki elhívtott, akkor az első pár randin úgy volt, hogy mindenki a magáét fizette, engem senki ne a pénztárcájával vegyen le a lábamról!

A pénz annyira számít, hogy alap feltételeket tudja MAGÁNAK biztosítani a pasi, ne szakadt, koszos ruhában legyen, legyen tiszta, vágja le a körmét, meg mossa a zokniját naponta. :) Ha valaki magát nem tudja ellátni, akkor a párkapcsolatban ki fogja használni a párját egyrészt, másrészt ha nem önálló, akkor függő kapcsolatban fog élni, ami meg nem redes párkapcsolat...

Nem sok normális ember lesz szerelmes abba, hogy egy pasin márkás-e a farmer meg milyen lóerős a kocsija, almás-e a telója. Azzal inkább más pasik előtt tud menőzni, vagy olyan nők előtt, akiket kicsit sem érdekel az, hogy boldoggá tegyék a párjukat.

Persze, ha már van egy párkapcsolat, ami tart egy ideje és a másik segítségre szorul, akkor azért vannak a barátságok, párkapcsolatok, hogy segítsünk a másiknak talpra állni. De kizárólag erre nem épülhet valami, ami mindkét félnek jó.

Egyébként azt vettem észre, hogy teljesen normális kinézetű férfiak teszik fel az ilyen kérdéseket, pedig nem azzal van baj, hogy nem néznek ki jól, hanem azzal, hogy 0 önbizalmuk van és csak picsognak. A picsogós pasi a nők rémálma.

Persze, ha egy szilikonmelles barbiet akarsz, akkor kell a pénz, mert az ilyeneket nem elnyerni, hanem megvenni kell.

2019. jan. 22. 16:04
 13/20 A kérdező kommentje:

Akinek sértő voltam elnézést kérek! De viszonylag ritka az olyan csaj akinek még az átlagos sem számít! Rengeteg olyan haverom van akinek nem szép az arca de van pénze... (Én viszonylag átlagos vagyok.)

Ő rájuk pénzéhes csajok mennek. Van 4-haverom aki lányok szerint "Félisten"... De rájuk pedig csak a külsejük miatt mennek.... Na és akkor jönnek nekem sírni, hogy senki sem a belsőjük miatt szereti őket.

2019. jan. 22. 20:08
 14/20 A kérdező kommentje:
4-5*
2019. jan. 22. 20:09
 15/20 A kérdező kommentje:

Én mindig mondom a szokásos sablondumákat....

Rossz helyen kerezsgélsz,majd úgyis lesz valaki stb.... De az igazság az hogy 100/60 lány ien! Aból negyvenek van pasija! Szóval normális csajból marad 10%.

2019. jan. 22. 20:12
 16/20 A kérdező kommentje:
Ilyen* na jó az írás nem megy...
2019. jan. 22. 20:13
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem érdekel sem a pénz,sem a kinézet.

Csak egy RENDES fiút szeretnék.

2019. jan. 22. 22:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Én meg egy rendesebb lányt. álmodozunk, igaz? :C
2019. jan. 22. 22:13
 20/20 anonim ***** válasza:
MInden nap van egy nyomi csávó aki pofára esik és máris a lányokat hibáztatja mindenért.
2019. jan. 24. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.