Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lépd meg az első lépést?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lépd meg az első lépést?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem egy hagyományos kérdés, de valahogy meg szeretném köszöni a segítséget mit itt kaptam és egy kis tanácsot adni annak aki megfogadja!

Köszönöm, mindenkinek, aki segített nekem. Sok kérdést tettem fel és annyit szeretnék elmondani, hogy a legegyszerűbb megoldás, egy párkapcsolat megkezdéséhez, nem más mint ha SZEMÉLYESEN odamegyünk valakihez. Nagyon nehéz, ez a legnehezebb. De megéri vállalni a félelmet. Nem azt mondom, hogy ha odamész egy lányhoz, minden okés lesz! Ez csak a filmekben van így... Ha megteszed az első lépést, akkor úgy fogod érezni hogy a lelked megkönnyebbült. Sokszor csalódtam én is. De legyél férfi és ne azt várd egy lánytól hogy azt tegye meg amit te nem mersz! Meglátjátok mindeki meg fogja találni előbb-utóbb az igazit! Csak akkor oda kell menni hozzá... Ennyi az egész! sok sikert és köszönök mindent! :*

2019. jan. 21. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ki hitte volna hogy a gyakorin talalom meg a motiváciomat.

Viccet felre téve jo beszed volt de én inkabb a masikra szavazok.

Amugy tényleg segitett köszönöm.

Le is screenshootolom.

2019. jan. 21. 17:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Én köszönöm hogy elolvastad! Remélem tudtam segíteni! ;)
2019. jan. 21. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt megkerdezhetem hogy lányként milyen jeleket küldjék a fiú fele, hogy megtegye az első lépést? 😂 (sosem beszéltünk még, csak gyakran szemezünk a folyosón)
2019. jan. 21. 19:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Esetleg ha odamész megkérdezed: "Egy életen keresztül fogsz bámulni engem, vagy le is fogsz szólítani egyszer?"
2019. jan. 21. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egyébként tetszik, csak attól félek, hogy esetleg valamit félreértek és valójában nem érdeklem, mert ebből egy elég kínos szituáció adódna 😂
2019. jan. 21. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez annyira inspiralo!

Koszi😍

2019. jan. 23. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!