Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lépd meg az első lépést?
Tudom hogy nem egy hagyományos kérdés, de valahogy meg szeretném köszöni a segítséget mit itt kaptam és egy kis tanácsot adni annak aki megfogadja!
Köszönöm, mindenkinek, aki segített nekem. Sok kérdést tettem fel és annyit szeretnék elmondani, hogy a legegyszerűbb megoldás, egy párkapcsolat megkezdéséhez, nem más mint ha SZEMÉLYESEN odamegyünk valakihez. Nagyon nehéz, ez a legnehezebb. De megéri vállalni a félelmet. Nem azt mondom, hogy ha odamész egy lányhoz, minden okés lesz! Ez csak a filmekben van így... Ha megteszed az első lépést, akkor úgy fogod érezni hogy a lelked megkönnyebbült. Sokszor csalódtam én is. De legyél férfi és ne azt várd egy lánytól hogy azt tegye meg amit te nem mersz! Meglátjátok mindeki meg fogja találni előbb-utóbb az igazit! Csak akkor oda kell menni hozzá... Ennyi az egész! sok sikert és köszönök mindent! :*
Ki hitte volna hogy a gyakorin talalom meg a motiváciomat.
Viccet felre téve jo beszed volt de én inkabb a masikra szavazok.
Amugy tényleg segitett köszönöm.
Le is screenshootolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!