Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a velemenyetek Nagy Benirol? Szerintem nagyon helyes es jo kisugarzasa is van 😳
Figyelt kérdés
Jarnatok vele?2019. jan. 20. 09:12
1/9 anonim válasza:
Cuki srác, de nem hiszem hogy valaha is összefutnánk, de valamilyen szinten hasonlít a személyiségünk. (Öcsém nézte sokat régebben, szóval nem ismerem nagyon)
4/9 anonim válasza:
Utálom. Úgy néz ki, mint valamilyen transznemű esetleg homoszexuális. Régen én is néztem, ameddig Minecraftozott, de megutáltam, mert a legtöbb rajongója egy alattomos sátán, mert mondtam, hogy nem szeretem őt és szépen mondtam, de erre jönnek, hogy haljak meg, stb... A rajongói nagyrészt H*lyék. Nem tudom mit szeretnek egy olyan 19/20 évesben, aki ordítozik, mint egy 10 éves.
5/9 anonim válasza:
Cuki srác, de itt ki is fújt. Nem tudom, neken full átlagos srácnak tűnik, semmi férfiasságot vagy különlegességet nem látok benne ami miatt szexuálisan is felkeltené az érdeklődésem 21n
6/9 anonim válasza:
Átlagos srác, átlagos kinézettel, akit a sok tizenéves felkapott. Semmi extra .-.
7/9 anonim válasza:
Elmegy, de az öcsém imádja és állandóan rola beszel h milyen jó videós
Azóta kerülöm a youtubot
8/9 anonim válasza:
Nem illik magadról kérdezni Beni
Jah és szerintem gusztustalan egy alak, főleg a munkássága alapján :)
18/l
9/9 A kérdező kommentje:
hogy erted hogy undorito? ez miben nyilvanul meg?
2019. jan. 20. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!