Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtek már meg innen az oldalról olyannal, akivel össze is jöttetek?
Igen is meg nem is.
Kb. egy évig beszélgettünk barátként, aztán felvetettük hogy jöjjünk össze (a köztünk lévő 250 km ellenére), úgy hogy még csak nem is láttuk egymást élőben előtte.
Aztán találkoztunk, iszonyú kínos volt. De aztán egy órányi beszélgetés után rájöttünk, hogy barátként jobb volt:D Azóta is beszélünk.
Ez tántorított el a netes ismerkedéstől. A pixelek nem adják át az ember valóját.
4nek igaza van
Ha bárki küld egy kepet nem olyan mint eloben
És hat nem a legjobb
De sajna itt sok ember van aki csak neten tud felszedni csajokat/ pasikat és annyira kínos tud lenni az egész h az eletkedvem is elmegy néha
Szóval a valasz az h nem, és lehetőleg kerülöm az ilyet
Mert hat mégis csak egy idegenrol van szó
Aki engem látott élőbe, úgy hogy küldtem neki képet eddig mindenki kellemeset csalódott. Nem szoktam semmilyen arc szépítő funkciót bekapcsolni, nem keresem a legjobb szöget, nem csinálok 50 képet, hogy aztán kiválasszam a legjobbat és semmi más egyéb praktika. Egyszerűen küldök egy képet és olyan amilyen. Nem szoktam csajoknak arról se mesélni, hogy keményen edzek. Ha kérdeznek pl a hobbimról kapásból rá vágom az informatikát, egyszerűen imádom a gépeket és ugye ez a szakmai irányzat is vonz. Míg valakivel csak beszélgetek és kocka gyökérként is igényt tart rám, akkor szoktam már írogatni a jó dolgokat is és nem csak a lányt próbálom elriasztani. :D
Azt szeretem, ha valaki olyannak szeret amilyen vagyok és nem csak azért mert jó testem van (több lány szerint, bár én még sokat alakítanék rajta), van kocsi, van pénz stb stb...
A kérdésre a válasz pedig igen. Volt akivek itt ismerkedtem meg és picit mai napig szeretem. De volt olyan is akit máshol ismertem meg neten keresztül. Pontosabban a barátnőjét ismertem meg, de neki meg nem igazán tetszettem, már mint nem volt közös téma, se zenei ízlés se semmi másban nem egyeztünk meg. Ő meg bemutatott barátnőjének, mivel ő olyan volt mint én, vele is jó ideig együtt voltam.
De nem igazán szeretek neten ismerkedni, mindíg csak az van megbeszélve, hogy barátság és semmi több, de soha nem úgy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!