Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok Esteban Danikarol, aki szokta ide kiirni a verseit?
Lol
Azt hiszi, hogy a XXI. század Petőfije, és egyszerűen nem képes felfogni, hogy a versei csapnivalóak. Csak a mostani hóbortokról, meg divatokról ír, de mégis úgy isteníti magát, mimtha a minimum a János Vitézt írta volna meg. De amúgy talán ha nem kérdezné meg minden egyes alkalommal, hogy "milyen lett az uj versem", akkor talán kevésbé lenne irritáló. Nem akarok kötekedni, de az ő stílusirányzata nem épp' az én ízlésem... Nem értem azokat az embereket, akiknek bejön ez a stílus, de hát ízlések és pofonok. Nekem speciel nem tetszik. 😅
LOOOL NEEEEEE
KERLEK NEEEE
sírok gecc 😂😂😂😂😂😂
Ah ez nem százas xdd
2019-es költő. Akarom mondani egy beképzelt főgyökér aki hiszi magát valakinek. Bár sose olvatsam végig egy hülyeségét se, csak ha meglátom a kérdést mindíg megnézem hogy a fszkalap neve van-e ott :P
Tipikus"trendi" gyökérnek hiszi magát. Szánalmas ahogy a legtöbb korombeli tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!