Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 17-18év körüli lány aki már minden dolgot csinál mint egy 30körüli?
Én 16 vagyok .
Hordok magassarkút ,de nem olyan masadat,hogy menni se tudják benne ...viszont már általánosba is volt olyan baratnom aki 10cm és magassarkúban jártak .
Kávézni nálunk 7.osztalyban mindenki elkezdett ,de én nem és még mindig nincs rá szükségem ,de most is az évfolyamon 2ember kivételével mindenki kv-zik .
Dohányzást undorítónak találom és az osztályban ezzel mindenki így van .Büdös (pl.csóknál rossz ízű )és egy idő után mely lesz a hangod .
Illetve nagyon egészségtelen.
És 30korul sem fog ez változni max a kv-zasos dolog .
Szóval igen sokan csinálják ezt, a cigin kívül ,de azt kevés 30ev körüli csinálja .
Honnan a faszból jött ez a kérdés?!😂
16/l
Nem dohányzom, mert undorítónak tartom, és egészségtelen is. Nem is szeretném kipróbálni.
Kávézni kb hetente szoktam, de leginkább az íze miatt.
Utálom a magassarkú cipőket.
17/L
Top 3 dolog amit utálok: kávé, cigi, magassarkú
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!