Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne érezzek így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne érezzek így?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz téma ez nekem. 6 hónapja ismerem a barátomat, 4 hónapja vagyunk együtt. Ő igazából tökéletes. Minden lány álma. Népszerű, jól néz ki, figyel rám, őszintén szeret, nem csal meg, és én vagyok neki az első, foggalmam sincs, hogy érdemeltem ki. Azt tudni kell rólam, hogy nem valami jó a családi hátterem, és az eddigi kapcsolataim katasztrófál voltak, plusz pszichológushoz járok. Mostanában elkezdtem szorongani, jobban a szokottnál. Ami ebben a legjobban megijeszt, hogy olyan dolgok miatt, amiknek nagyon kevés az esélyük. A legnagyobb, ami miatt tegnap nagyon kiborultam és egész este sírtam az az volt, hogy a barátom nem írt 19:00 után, ami nagyon megijesztett nagyon, csakhogy én nem normális dolgokra gondoltam. Nem arra, hogy más lánnyal van, elaludt, a barátai elhívták meginni egy sört, hanem hogy meghalt. Mostanában állandóam ettől félek, hogy meghal. Folyamatosan elképzelem. Borzasztó. A legnagyobb problémám az, hogy a pszichológusom később ér rá, ebben a hónapban már nem, és én nem tudom, hogy élhetnék túl egy hónapot nélküle bekattanás nélkül. Azt tudni kell, hogy vele vesztettem el a szüzességemet, senkit nem szerettem annyira mint őt, senkit nem engedtem be így, és tényleg úgy érzem, hogy ő a másik felem. Néha annyira elborul az agyam már, hogy szabályosan eltaszítom magamtól, csakhogy bebizonyítsam, egyszer valamilyen módon el fog hagyni. Szóval nagyon kérek mindenkit, hogy normális válaszokat írjatok, hogy mit tehetnék az ellen, hogy ennyire rettegjek ezektől a dolgoktól. Előre is köszönöm a válaszolat! 17/l 18/f
2019. jan. 6. 01:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Úgy látom, nagyon szereted őt.. Nem kell aggódj amiatt, hogy nem válaszol. Biztos elfoglalt, alszik, kipiheni a napját.. A Messenger mostanában(pl. nálam is) szeret olyat csinálni, hogy nem vagyok fent, de mégis fent vagyok, és sorban osztogatom az értesítést, hogy én éppen elérhető vagyok.

Ne érezd úgy, hogy meghalt. Ez a lehető legeslegnegatívabb! Dobd meg egy SMSsel, vagy hívd fel telefonon, úgyis fel fogja venni. :) Nem a legkielégítőbb válasz volt sajnos, de.. ne gondolj mindig a legrosszabbra. Nyugodj meg, vissza fog írni, és minden rendben lesz. ;)

2019. jan. 6. 01:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Jaj azt elfelejtettem odaírni, hogy ez tegnap volt, elaludt csak. Azóta találkoztunk is, most is alszik, de most se tudok aludni, mert állandóan szorongok és sírógörcsöm van.
2019. jan. 6. 01:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Többet kéne együtt legyél vele és látni hogy minden oké vele :) Egyébként irigyellek titeket :P Normális a gondolkodásod nem vagyok olyan beképzelt hercegnő, mint a legtöbb. Bár szerintem itt nem kiérdemelni kell a szeretetet. Az egyetlen baj a lelki problémás lányokkal, azt hiszitek ki kell érdemelni. Mikor van aki eleve ilyen lányra vágyik. A másik pedig ez, folyton rosszra gondolsz, amikor végre jobb lett az életed. magadba kell bíznod és hinned. Legyél vele többet és majd eltűnnek a rossz gondolatok ha folytonosan minden tökéletes lesz.
2019. jan. 6. 01:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az a helyzet, hogy tényleg még a lehetségesnél is többet vagyunk együtt. Tény, semmi önbizalmam és úgy gondolom jobbat érdemel, ezt beismerem. De foggalmam sincs mit kéne tennem, hogy ne érezzek így.
2019. jan. 6. 01:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem sincs több ötletem ennél. Csak azt muszáj hozzátennem hogy örülök hogy vannak még ilyen lányok. Tudod akik nem a leg macsóbbat várják stb hogy ők márpedig megérdemlik.. én is hasonló önbizalomhiányos/visszahúzódóbb lányt szeretnék (de nem kihasználni!) és folyton megkapom hogy lehetetlen/én is úgy érzem. Aztán jön hogy a "hibás" lányokat keresem hülye vagyok, de erre van szükségem és igenis van igény az ilyen lányokra, nem is kevés. És igenis megérdemled őt. Azért sajnálom hogy a hozzád hasonló lányok ezt így gondolják, hogy nem érdemelnek meg senkit.. Mert én ilyen lányt keresek de ők meg még jobban elbújnak mint én, így meg esélyem sincs :'D

Sok szerencsét, amit tudtam tanácsolni elmondtam az előző kommentbe, sok sikert :)

2019. jan. 6. 02:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, jól esik, hogy ennyi bíztatást kapok. Biztos vagyok benne, hogy fogsz egy olyan lányt találni, aki hozzád való, még akkor is, ha te nem így érzed. Főleg ha nekem(!!!) sikerült egy ilyen fiút, akkor kizártnak tartom, hogy más ne találja meg azt, aki neki való.
2019. jan. 6. 02:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszi rendes vagy, de én azért nem vagyok olyan "híres" és értékes mint ő :) igaz hogy mérték nélkül tudnék szeretni, de manapság ez már nem elég sajnos :(
2019. jan. 6. 02:22
 8/9 anonim válasza:

Ezekszerint a szakember se bír rajtad segíteni te szerencsétlen, majd itt fognak pláne betűkkel igaz e :D

Honnét veszed te vagy neki az első hm? De, én adok tanàcsot: Menj fizikai munkàra, pl. gyári melósnak hogy ne unatkozz itt jómódodban, meg lefàradj úgy hogy örülni fogol ha alhatsz! Adnék én olyan pszichológust hogy meggebednél!

2019. jan. 22. 22:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia! Teljesen átérzem, nekem is volt ilyen időszakom. Nem könnyű, nem tudom el tud e múlni. Nagyon kell dolgozni magadon, az biztos. Sajnos tényleg bárki bármikor meghalhat, és ezzel nagyon nehéz együtt élni. Megértelek teljesen, tényleg kitartás!
2020. márc. 16. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!