Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek idősebb fiúkkal?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, fiúk csak 18-tól felfelé tetszettek eddig, szinte mindig csak egyetemisták, a korombeliekkel nem megy. Ötletek, hogy ismerkedjek? Huszonéves srácok, egy ilyen korú lánnyal akarnátok komoly kapcsolatot vagy csak egyszeri kalandnak lenne jó?2019. jan. 5. 18:03
11/24 anonim válasza:
Értelmesekkel nehéz lesz viszont itt a gyakorin a magyar internet szebytelepén sok a kanos szűz pali aki akarna. Úgyhogy csak vigyázz. A kapámat rá, hogy legalább vagy 8 privátot kaptál.
12/24 A kérdező kommentje:
Ömm, nem vágyok 0-24-ben valakire. Én nem erőlködök, nem úgy kell érteni a kérdést, hogy kétségbe vagyok esve, csak véleményeket és tanácsot kértem.
2019. jan. 5. 18:49
13/24 anonim válasza:
Értem, akkor minek neked pár ha nem vágysz valakire 0-24? Hetente egyszer akarsz vele lenni vagy mi? Mindegy, igazából kevés a normális lány, szóval azt hiszem hiába magyarázok a legtöbbnek. Lényegébe eddig mindenki hülyeségnek tartotta, de ha nem hiszed el akkor majd saját csalódásod lesz amiből te fogsz sérülni. Nem mint ha a tizenhatévesek jobbak lennének, de azokkal legalább korba egyezel. De mivel téged nem nagyon érdekel ez a valakivel egész nap lenni és jólérezni magad dolog, ezért a többi lánynak üzenem hogy nem csak kihasználós macsógenyók vannak ám. Ahogy valószínű a lányok egy kis része se mind olyan kis ribi amilyen a többség. Csak még nem találtátok meg, ahogy én se ilyen lányt. Ennyire egyszerű, Van akinek összejön van akinek nem.
14/24 A kérdező kommentje:
Bocs, de te nagyon nem értesz. Miért kellene az egész napomat azzal töltenem, hogy vágyakozok valaki után? Szerintem ez nem erről szól, de javítsatok ki, ha tévedek.
2019. jan. 5. 18:57
15/24 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem ha szeretsz valakit nem kilóméterekre akarsz lenni tőle.. Én legszívesebben ha lenne barátnőm vele lennék egész nap. Szerintem ha te nem hasonlóan gondolod és ennyire fél vállról veszed, 16 évesen ez még nem neked való. Bár ezt előbb a kis 12 évesekkel kellene megértetni először..
16/24 A kérdező kommentje:
Nem veszem fél vállról, egyszerűen úgy vagyok vele, hogy az élet nem csak arról szól, hogy van egy párod, és más már nem is létezik. Ott van a tanulás, a hobbik. Én csak jól akarom érezni magam, ha már megszülettem. Nem hiányzik szerintem a legtöbb fiúnak sem, hogy a csajuk teljesen rájuk akaszkodjon.
2019. jan. 5. 19:17
17/24 anonim válasza:
43%-os, miért baj az, ha a kérdező 16 évesen járna egy 22 évessel, mikor te is járnál egy 14 évessel 18 éves létedre? :D
18/24 anonim válasza:
mert ez 4 év különbség lenne és nem 6. Egyébként de, nekem speciál az a vágyam hogy rajtam akaszkodjon egész nap egy lány aki szeret, és Vele érezzem jól magam Vele csináljam a hobbymat is és mindent ami csak létezik. De mindegy, te tudod, a kérdésre válaszoltunk.
19/24 A kérdező kommentje:
Hát akkor kívánom találd meg a párod. Mindenki a sajátját.
2019. jan. 5. 19:22
20/24 anonim válasza:
Ha lenne rá esély akkor nem lennék ennyire magányos. De azért köszi :) Neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!