Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok tippeket elpirulás ellen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok tippeket elpirulás ellen?

Figyelt kérdés
Ma találkozok az egyik lány barátommal és valószínű megölel vagy add puszit de én ezektől szinte egyből elpirulok és cikinek érzem hogy fiú létemre elpirulok. Mit tudnék ez ellen tenni?
2019. jan. 5. 09:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nagyon semmit. De igazandibol ez az "elpirulas" annyira nem is feltűnő. Csak te érted úgy, hogy "lángol" az arcod
2019. jan. 5. 09:48
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha majd megszokod hogy megölelnek, puszit kapsz, el fog múlni.
2019. jan. 5. 11:12
 3/18 anonim ***** válasza:
Kend be az arcod korommal abban tuti nem fog látszódni. De most komolyan, hogy a faxomba lehet ilyen degenerált kérdéseket feltenni? És mi lesz, ha a faxod is feláll? Majd azt is elakarod nyomni vagy mi?
2019. jan. 5. 12:24
 4/18 A kérdező kommentje:
Úgy lehet feltenni hogy mindenki más és ezért mindenkinek más a ciki. Nekem ez a ciki ezt akarom eltakarni vagy mi de mindegy.
2019. jan. 5. 12:35
 5/18 A kérdező kommentje:
Ez a titok nagyon de tényleg nagyon nagyon sokat segített!!! Köszönöm szépen hogy elmondtad 😮☺☺😂
2019. jan. 5. 12:46
 6/18 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen😉

Máskor is😊

A kedvesség belülről jön😀

2019. jan. 5. 12:52
 7/18 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom felfogni hogy ez hogy hogy nem jutott eszembe.... viszont tényleg nagyon köszönöm hatalmas pacsi hogy ennyit segítettél ☺
2019. jan. 5. 12:55
 8/18 anonim ***** válasza:
Szakáll
2019. jan. 5. 12:55
 9/18 anonim ***** válasza:
Hát igen kemény évek tapasztalata áll mögöttem😀
2019. jan. 5. 12:56
 10/18 A kérdező kommentje:
Viszont most indulnom kell a talira és majd bevettem a tanácsod, nagyon köszi tényleg
2019. jan. 5. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!