Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen tudna működni, vagy felejtős?
Igazából,vegyesek a gondolataim,meg érzéseim e felé,szóval ha ez felejtős,mondjátok meg egyenesen,hogy akkor én is megnyugodhassak és lapozhassak,mert idegesít,hogy nem tudom,kezdeményezzek-e valamit,vagy jobb hagynom a fenébe és a közeli csaj felé kacsintgatni. Mert amúgy volt már,hogy ő hozott szóba egy találkát,de az végül nem tudott létrejönni.
1 és fél éve itt írogatunk,ő 1 évvel fiatalabb. A téma sokszor az,hogy segítünk egymásnak ebben-abban,tanácsok,szerelem téren is,értitek. De ezen kívül is nagyon jól megértjük egymást,hasonló a stílusunk,csomó mindenről eldumálunk,zene ízlés is ugyanaz,szóval tényleg minden klappol,csak az nem,hogy durván 200 km-re lakik.
Megfordult a fejemben,hogy annyi csalódás ért mindkettőnket,hogy a végén milyen lenne ha a sok írás után mi melegednénk össze,de hát ez a távolság.. Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban,ha vannak? Vagy mit gondoltok erről?
Gondolom,ez személyfüggő is,meg attól is függ,hogy mennyire kötődnek egymáshoz a felek,de úgy ánblokk.
19 és 18
4 éven át voltam fiú gimnáziumban, otthonomtól ~300km-re. Nekem nem jött be. Sosem voltunk igazán együtt. Ez az én tapasztalatom :-/
19F
Ohm... hát én szerintem egy távkapcsolathoz soha nem nő fel az ember... mármint.. sokkal jobb ha közös élményeket szereztek és együtt lehettek amikor csak akartok..
De ez csak az én véleményem.
Ha tényleg szereted akkor nem számít.. nagyok vagytok már, ha muszály megoldjátok valahogy nem?
300km se semmi
És ez is egy vélemény. Szerintem vannak azért erre érettek.
Hétvégenként vonatozgatással lehetne a legkönnyebben megoldani szerintem.
De egyébként,nincs olyan,hogy szeretjük egymást,meg "hogy ha muszáj",csak jó barátok vagyunk,de nekem ő legalábbis eléggé tetszik,eddigi életemben ő a 2.csaj aki mellett el tudnám képzelni magam.. Ezért tettem ki a kérdést,hogy akkor most ezt az érzelmet és szálat szakítsam el,vagy van az ilyenre esély. Eleinte nem volt ilyen,de egyre erősödött,és akkor inkább abbahagyom az írást vele,mert csak őrlöm magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!