Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm vagy barátnőm/volt egy barátnőm (nem tudom jelenleg mi van) hogy kaphatnám vissza? Folyt. Köv
Figyelt kérdés
Szóval,van ez a lány,és azon gondolkodtam, hogy hogyan szerezhetném vissza!? :) Nagyon szeretem (most lemehetnék sablonba, de inkább nem!xd) szóval szeretnék tanácsot kérni tőletek,hogy hogy szerezzem őt vissza! (Kicsit sokat veszekedtünk, meg azt mondta,hogy lehet kezd elmulni az érzés ami eddig volt,és hogy egy fiú próbálkozik nála) vagy inkább hagyjam hadd menjen? Adjuk fel? Csak ezzel az a gáz,hogy ő nem olyan mint az átlag.(tudom ez kissé sablonos,de ha valakit érdekel akkor írjon rám és meséljhetek róla!:D) és őszinte leszek. Nem igazán szeretném elveszíteni Őt!:D(Szeretnék bocsánatot kérni,ha kissé összeszedetten voltam,de ez csak úgy hirtelen jött kérdés!)2019. jan. 1. 09:59
1/1 anonim válasza:
először is. látod rajta hogy még érdekled?? Ezt eléggé fontos lenne tudni. hívd el valahova amit tudod hogy szeret csinálni pl.bowling vagy korizás. legyetek kettesben elevenitsd fel a jó dolgokat a közös múltból. Dumáljatok a jövőről mit vártok el tőle. Aztán majd kiderül 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!