Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez milyen okbol lehet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen okbol lehet?

Figyelt kérdés
Ha tetszik nektek valaki és az bejelöl titeket facen , mik lehetnek azok az okok amiért nem jelölitek vissza (Nem ismeritek egymást , de ha találkoztok folyton szemeztek)Lányok véleménye érdekel főképpen.
2018. dec. 30. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert nem ismerem, nem netezek egyfolytában, tudom, hogy ebből nem lesz semmi, ezért nem kínzom magam, nem tetszik, csak azért nézem, mert...sok oka lehet. Hogy a te esetedben mi történt, azt csak a csaj tudja.
2018. dec. 30. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha 10000% hogy tetszik x lanynak y fiu, tutira visszajeloli.
2018. dec. 30. 20:30
 3/3 ANGI 21 válasza:
Az egyik ok az lehet hogy egyszerűen félünk egy uj srácot jobban megismerni vagy az is lehet hogy ugy gondoljuk amúgy sem lenne semmi esély hogy ebből legyen valami.Szerintem ilyen helyzetben élőben kell a sráccal beszélni persze miután visszajelöljük és elkezdünk vele SMSni.
2019. jan. 11. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!