Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ide tartozik:Milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ide tartozik:Milyen telefont kell vennem, hogy bukjanak rám a csajok?

Figyelt kérdés
2018. dec. 22. 11:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Rengeteg srác tetszett már, de egyiknek se tudom milyen telefonja volt. A mostani srácnak, akibe bele vagyok zúgva, még egyszer se láttam a telefonját. Tényleg nem ezen múlik! 16/L
2018. dec. 22. 21:16
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Amelyik lányt a telefonod érdekli, nem téged fog szeretni, hanem pénzed ! ;)
2018. dec. 24. 00:16
 13/18 NEVEM: Senki! válasza:
51%
SZERENCSÉTLEN!!! Te vagy ennyire buta vagy, vagy kb. 8 - 9 éves!!! Egyik esetben SE(!!!) menj még véletlenül SE(!!!) lányok, nők, hölgyek közelébe SE!!! "Csak" a szánalmas barmok akik szarba SE(!!!) veszik a nőket gondolhatják úgy, hogy egy nőnek "lecsúszik a bugyija" egy szaros telefontól!!! Vegyél egy nagyon drágát, fogj 1 hivatásost és ő talán elmegy veled a telefonért arra a 2 - 3 másodpercre amíg eldurransz!!! Tényleg ennire Néma Levente = (OSTOBA!!!) vagy??!!!??
2018. dec. 25. 04:02
 14/18 NEVEM: Senki! válasza:
SZERENCSÉTLEN!!! Te vagy ennyire buta vagy, vagy kb. 8 - 9 éves!!! Egyik esetben SE(!!!) menj még véletlenül SE(!!!) lányok, nők, hölgyek közelébe SE!!! "Csak" a szánalmas barmok akik szarba SE(!!!) veszik a nőket gondolhatják úgy, hogy egy nőnek "lecsúszik a bugyija" egy szaros telefontól!!! Vegyél egy nagyon drágát, fogj 1 hivatásost és ő talán elmegy veled a telefonért arra a 2 - 3 másodpercre amíg eldurransz!!! Tényleg ennyire Néma Levente = (OSTOBA!!!) vagy??!!!??
2018. dec. 25. 04:05
 15/18 Laci. 85.03.04. válasza:
100%
Én ugyan nem vagyok nő, de egy jó megjelenés és egy kis humor, egy nagyon kevés rámenőséggel többet érhetsz el. Aki egy telefonra bukik, az maximum a pénzedre bukik nem pedig rád.
2018. dec. 25. 07:16
 16/18 Laci. 85.03.04. válasza:
77%
Az előző válaszolva, még azt is hozzá fűzném, hogy ha mégis pénzhajhász csajt szeretnél, akkor ne azt kérdezd hogy milyen telefont, hanem milyen kocsit kéne venned
2018. dec. 25. 07:19
 17/18 anonim válasza:
79%
nekem volt egy kollégám, a céges és a privát telefonja is régi nyomógombos nokia volt, pedig elég jól ment neki futotta volna minden évben a legújabb moblira. nagyon durván jó humora volt, és jó megjelenése is, plusz telibeszarta a telefonkérdést, azt hiszem nem kell mondjam szerették a csajok. szerintem nem sok csaj van aki a telefon alapján választ párt, de ha ilyet találsz kerüld el jó messzire.
2018. dec. 28. 12:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Minél nagyobbat. Így ha leteszed a földre eléd, abban hasra esik a csaj és rád fog bukni.
2018. dec. 28. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!