Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jo szakito vers a baratnomnek?
Most irtam igy kreativabb szakitani
Nincs szuksegem a stresszre
Folyton irogato exre
Itt marad a buli, a bamdam
Nem leszunk baratok, az van mar
Hagyjal
Elhagylak mielott elhagynal
De vegre szabad vagyok
Mellettem a spanok, a csapattagok
Pia hegyek az asztalon
Hagyjanak engem a szakadt csajok
Csak a testvereim akik elfernek itt
En csak oket marasztalom
Légyszi felejtsd ezt el. :D Nagyképű baromnak tűnsz, és attól, hogy a piáról írsz, inkább szánalmas vagy.
Legyen már benned annyi, hogy odaállsz a csaj elé és normálisan közlöd, hogy mi a helyzet.
Ha nem írtad volna, hogy miről szól, akkor én inkább azt vettem volna le belőle, hogy be langyultál.
"Hagyjanak a szakadt csajok" ez szerintem egyértelmű, nem vagy többé kíváncsi a lányokra.
"Mellettem a soanok, a csapat tagok" itt mintha egy gruppent írnál le, ahol egyértelműen pasikkal vagy.
"Testvék akik elférnek itt" a testvérek jelképezhetik a hozzád hasonlókat és az elférnek itt rengeteg jelentéssel bírhat. Lehet szó az ágyról, a szobáról vagy a test nyíllásaidról.
"Én csak őket marasztalom" itt egyértelműen tetszik neked ez a fel állás és nem akarod, hogy vége legyen.
Az "elhagylak mielőtt elhagynál" sorokból következik, hogy rá fog jönni a titokra vagy nem tudod tovàbb tűrtőztetni a vágyaidat.
Nekem valahogy egyből ez jött le a vers alapján, nem hogy csak úgy szakítani akarsz.
Ha nekem írnál ilyent, én azonnal szakítanék!
Egyébként a "költeményed" versnek csapnivaló, sértésnek viszont erős. Inkább a 'testvéreidnek' írj ilyeneket két pia között...
Te aztán pont annyira vagy kreatív, mint a mai magyar youtbob zenészek 98%. 0 mondani való csak egy hülye gyerek aki csak úgy írta hátha jó pofa lesz, de inkább jól pofán kéne vágni😀
A csaj a lehető legjobban jár, ha szétmentek. Kívánom, hogy ne legyen újra egy olyan útszéli bunkó paraszttal, mint te😀
Még rímelni se rímel😀
Ének tanárod gondolom sose kedvelt, mert a zenéhez annyi közöd van kb. mint buz*nak a puncihoz😀
Inkább menj el világgá hátha vki jól megver és kiveszi a szerveidet😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!