Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány éves volt az első kapcsolatakor?
23 voltam amikor online összejöttem az első barátommal. Együtt játszottunk. Wowoztunk....igen így visszagondolva elég vicces :D . Aztán annyira jókat beszélgettünk és egész nap kockultunk hogy összejött a tali. 2 éves kapcsolat lett belőle. Aztán én inkább haverokkal voltam , bulizni jártam , ő meg gépezetet továbbra is . Nem tudtunk aztan együtt mit csinálni mert én emberek közt szerettem lenni ő nem. Szakítottam vele.
Aztán 15 évesen összejöttem az első komoly barátommal. 18 evesen pedig a jelenlegi párommal, azóta is együtt vagyunk.
20/L
18 evesen.. Ongyilkod hajlamai miatt ott hagytam.
A masodik 18 evesen kezdodott , de betoltottem a 19 et kozben. O eletem szerelme :( de 1,5 honapja nem lattam mivel gyerekes volt igy meguntam a jatszmait osszepakoltam es leleptem, pedig nagyon szeretem őt. Probaltam vele kibekulni de nem igazán sikerult. Remelem a jovoben meg lesz dolgunk egyutt.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!