Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszenek azok a fiúk akik kondiznak?
Figyelt kérdés
16 vagyok, kondizom már egy ideje. És hát, szerencsémre megis látszik. 😌 Nem felvágásból🤣 nyugi🤣
Szóval, ez ad valami pluszt a véleményre rólam?
2018. nov. 27. 00:18
1/13 anonim válasza:
A sok fehérjétől pattanásos bőr, semmi normális kaja, előbb-utóbb koksz...kösz nem.
2/13 anonim válasza:
Semmi bajom nincs azzal, ha valaki lány létére kondizik, csak ne vigye túlzásba. A szálkás izmok nem igazán szépek egy lányon/nőn.
3/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a kondizós lányok
4/13 anonim válasza:
#2-es vagyok
Azt hittem, hogy a kondizós lányokról szól a kérdés.
6/13 anonim válasza:
Latom nem olvastak el figyelmesen. Itt fiukrol van szo, nem a lanyokrol!
7/13 A kérdező kommentje:
XDDD.. Nem szedem semmit. És FIÚ vagyok.
2018. nov. 27. 14:19
8/13 anonim válasza:
És rendesen kondizol vagy csak posztolni jársz oda, hogy 5 perc edzés után hulla vagy?
9/13 A kérdező kommentje:
Rendesen. Nem az a fajta vagyok, aki 5 perc után hulla. Rendész szakon vagyok, 3-4 önvédelem óra, és 2 tesi után is elmegyek edzeni. Keddenként szokott ez lenni. Egy edzés kb másfél óra. Egyszer sem posztoltam még.
2018. nov. 27. 23:55
10/13 anonim válasza:
Edzél csak, de aztán szedjél semmi birkózószart. Csak fehérje meg multivitamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!