Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti milyen testalkatú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti milyen testalkatú fiúkat szerettek?

Figyelt kérdés
Tudom kinek mi jön be. De érdekelne azért pár lány véleménye. Sovány,Soványkás,Közepes,Kis felesleg,Nagy darab, esetleg valakinek dagadt? Meg persze lehet van olyan lány akinek nem az izmosabb szálkásabb fiuk tetszenek! Hanem az “alap” De gondolom legtöbben az izmosat fogjátok írni meg a szálkásat! E miatt nekem nem kel aggódnom mert én is elég szálkás vagyok :D! Én 180 cm magas vagyok gondolom ez sem az ideális a legtöbb lánynak xD! 71,7 kg vagyok van rajtam egy nagyon kis felesleg ilyen közepes a testalkatom. Alatta meg már látszik a kocka :D! És fél éve járok el edzeni rendszeresen ! Persze volt egyszer egy kis kihagyásom.

2018. nov. 26. 09:51
1 2
 11/12 Semdor ***** válasza:
78%
Ne legyen ropi, kis felesleg nem probléma, 175cm körüli, barna szem, barna haj.
2018. nov. 27. 23:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat lányok :)
2018. nov. 30. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!