Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok! Bejönnek nektek a sovány fiúk?
Figyelt kérdés
2018. nov. 23. 18:11
2/9 anonim válasza:
Be. Mondjuk ha minden jól megy, egy év múlva már nem leszek "duci".
3/9 anonim válasza:
Meglovagolnak úgy , hogy utána már csak matracon fogsz aludni a földön ! xD
5/9 anonim válasza:
Mi szamit ducinak?
160 cm 56kg?
Igen
16/l
7/9 anonim válasza:
Szerintem talán én: 163/70?
Ha mondani kéne valamit, akkor magasság-90-nel pl 165/75- tel már mindenképp ducinak lehet nevezni valakit.
Ez még nem kövér, de 10-15 kg felesleget jelent.
De kíváncsi vagyok, más mit gondol erről.:)
8/9 Eklerpali válasza:
Mindenki aki itt megadta az adatát szerintem nem duci! Azok még teljesen normál testsúlyok. 17/F
9/9 anonim válasza:
Inkább a normál testalkat, de igen. Nálam pl nem a külső számít ilyen téren (sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!