Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 18 éves srác egy 14 éves lánnyal jár, miért mondják rá rögtön azt, hogy éretlen?
Ha egyébként nem direkt 14 évesekkel ismerkedik, vagyis nem arról van szó, hogy nincs esélye a korabeli lányoknál, hanem csak összeismerkedtek valahol, mondjuk a neten, akkor miért kell rögtön azt mondani rá, hogy éretlen? És tegyük fel, hogy a lány tényleg érettebb a koránál.
Én is 18 éves vagyok és én sem mondanék nemet egy lánynak csak a kora miatt, ha az esze egyébként meg a helyén van.
A szexel meg tudok várni.
#9 14 éves kortól a szex is legális. Persze, nem mintha teljesen okés lenne az, ha egy 18 éves meg egy 14 éves szexelne. De ha 14-15 éves is lenne a srác, akkor sem lenne normális. 14 éves még nagyon fiatal a szexhez, akármennyire érett is.
És nyílván tudom, hogy a 14-15 évesek nagyrésze nagyon éretlen, naiv, stb., de akad még 1-2, aki a korához képest éretten viselkedik.
11
A 3as is az én válaszom. Az csak a 7esnek szólt, nem pedig neked.
10: jogilag mindegy hogy 18 vagy 50 eves, nagykoru az nagykoru.
a 14 amugy szerintem tul alacsony korhatar, a 18 talan magas, mert ne ultessenek mar le eegy 19 eves sracot mert lefekszik a 17 eves baratnojevel, eddig OK, de 14 azert durva. Szerintem 16 lenne idealis, abba mar nem kothetne bele senki hogy "kislany", mert az mar azert regen nem az.
"az ismerkedik "korabeliekkel" akiknek a vonzo fiatal lanyoknal mar nincs eselye."
Ja, mert egy 18 éves lány nem vonzó és fiatal, az már szinte nyugdíjas. :D
Hagyjuk már ezt a hülyeséget egyébként, hogy a lányok hamarabb érnek! Dehogy! Elég csak bemennem a suliba és látom mennyire nem azok... Egy 5 éves kislány értelmesebb náluk! :D
Persze, tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!