Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan hagyott el/jogosan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan hagyott el/jogosan duzzog?

Figyelt kérdés
A (mos tmár volt) baratnöm megsértödött, söt, szakitott velem, mert leszoltam öt. Tudni kell rola hogy szabadidejeben szeret festeni. Akarhányszor vettem neki ecsetet, mindig levagdosta (ugymond formara vagta az eseteket) a veget, mert zavartA hogy valamelyik hosszabb s valamelyik rövid. En erre mondtam hogy ez engem zavar söt elhagyom ha nem hagyja abba. Azt mondta hogy ezek szerint nemm is szerettem meg hogy cska kihasználtam. Mindig elltakkaritott maga utan, de engem igy is zavart. Masnap elment, de hagyott egy üzenetet hogy miert. Leirta hogy az ecsetes ügy miatt. Jogos? Szerintem nagyon gyerekesen viselkedett. Helyesirast nezetek el. 19f a baratnöm 17l

2018. nov. 17. 14:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jó , hogy nem a farkadat vagdosta le, de csak a hegyét. Na jó tényleg, nem volt jogos a szakításod.
2018. nov. 20. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek komoly dolgok.

Régen olvastam, hogy kínában vagy a f**zom tudja, hogy hol, volt egy házaspár. A csávó elment a wc-re elvégezni a nagy dolgát. Mikor megtörtént, a szag kellemetlen volt és a nőnek bántotta az orrát. Ezt megismételték még egy párszor, mire a nő megelégelte, hogy a férje büdöset székletel és vagy 40 késszúrással megölte. Mindezt azért tette, mert a kis mongol férje büdöset sz**t. Még az a jobbik eset, hogy csak elment. Érdekes ez a világ, érdekes döntésekkel.

2018. nov. 20. 18:32
 13/13 anonim ***** válasza:

"Én erre mondtam hogy ez engem zavar söt elhagyom ha nem hagyja abba."

Tessék, megkaptad.

2018. nov. 20. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!