Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti fel bírjátok emelni a barátotokat?
Figyelt kérdés
Mennyi a súlyotok és mennyi a barátotoké akit fel bírtok, vagy nem bírtok felemelni? :D2018. nov. 13. 20:36
11/28 anonim válasza:
Én olyan 60 kg körül vagyok a barátom olyan 70-5 körül bár elég izmos ugyhogy nemtudom. Mikor edzettem akkor simán fel tudtam emelni még nagy iron ladynek is hittem magam mikor ott volt a hátamon és gugolgattam😂. De mióta nem nagyon edzem azóta nem tudom felemelni😅😅
12/28 anonim válasza:
Én nem bírom,barátom 85 én meg 48 és ha csak megpróbálom,már megfájdul a hátam...bár a kezem is gyenge :D
13/28 anonim válasza:
Mikor még volt, simán. Én olyan 55 körül ő 65-70 körül bár elég izmos volt úgyhogy nem tudom.. néha még gugolgattam is vele😅😅
14/28 anonim válasza:
Az exem 113 volt én 60. Fel tudtam emelni.
15/28 anonim válasza:
Én 58 vagyok, a barátom 102 körül
Meg se próbálom, nekem bőven elég, hogy ő bármikor felkap 😁
16/28 anonim válasza:
Sőt, ha már megemeltem, egyúttal le is tudom dobni a lépcsőn.
17/28 anonim válasza:
Én az összes pasimat feltudtam és tudom.:D
190cm 70kg
189cm 72kg
175cm 75kg
187cm 78kg
168cm 50kg
18/28 anonim válasza:
az exem a kapcsolat elején 90 kg körül volt, aztán felszedett 10 kg-t. én végig 48-51 kg között mozogtam... magasságra is vagy ~35 cm volt a különbség az ő javára... hát mit ne mondjak, meg se próbáltam, a gerincem is megnyekkent volna. :D
19/28 anonim válasza:
Nem tudom felemelni, mert nem engedi megpróbálni. Fél, hogy sérvet kapok :(
20/28 anonim válasza:
A barátom kb 65 kg, én 55 vagyok. Ő fel tud engem emelni én még sosem próbáltam őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!