Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így már sose találok senkit?
Az a nagy gond hogy nekem a kis házi kedvenceim mást egy pöppet ki borítanak.
Pl egy b.vagans (madárpók)
2 gabona sikló
1 metallica madárpók
E mellett pár teknős meg 2 kutya.
Bárki felé közeledtem és jól alakult már mikor kiderült hogy milyenek.a házikedvenceim felszívódtak.
És ez idegesítő.
Tényleg? Bár benne lennék abba a körbe :)
Most fogok királypitont venni.
És igazából a legtöbb barátom is félnek mind a pókoktól és mind a kígyóktól :( így sose mernek átjönni.
Nem hiszem hogy ez lenne a baj. Igazából amit érzek az az, hogy most ezt csak felvágásként írtad hogy tudjunk róla hogy milyen kemény csajszi vagy, és nem azért, mert ez ténylegesen egy komoly probléma lenne. Ne érts félre, nem szeretnélek megbántani vagy ilyesmi, ah tényleg komolyan gondolod, akkor azt kell mondjam hogy nem. Nem kell hogy függjön tőle a párkapcsolat. Én ha szeretek egy lányt és imádom, akkor qrvára leszarom hogy milyen háziállatai vannak. Ha komoly a kérdésed akkor ténylegesen máshol kellene keresned a hibákat és odafigyelni magadra, mert lehetséges hogy vannak olyan dolgok benned, amit a srácok nagyon nem támogatnak egy lányban sem. És ezt a személyiségedben keresd, ne a hobbidban, vagy más kivetülésre. Ha gondolod segítek neked, legalább is megpróbálok neked segíteni ezt feltérképezni, hogy vajon mi merre és hol, ha szeretnéd. Érdeklődve várom a válaszod privátban, vagy akár itt a kommentekben.
19F
Írnám ,hogy nem félek a pókoktól és társaitól de hazudnák.
De szerintem addig semmi baj nincs amíg
a teráriumon belül vannak,akkor még engem se zavar.
De lehet nem ez a probléma,hanem egyszerűen nem voltál szimpi nekik./L
Szeretem az ilyen állatokat, nem félek tőlük, voltam egy előadáson ami hüllőkről szólt, oda-vissza voltam! Királypitont is foghattam, gyönyörű volt! Akartam is tartani teknőst vagy szakállas agámát, de nem lett végül. Sok sikert a lányoknál (rockerek kevésbé félnek tőlük, persze ez nem "szabály").
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!