Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kellek egy lánynak sem, akkor megéri prostituáltakhoz járni?
10
Csak addig íg el jön a "ha" ideje
Én úgy vagyok vele, hogy nem kellene prostihoz járnom, ha akarnám tudnék rá csajt bármikor. De minek?? Mi értelme van?? Nem vagyok állat, hogy ne tudnék uralkodni az ösztöneimen. Prostitól csak szexet kapsz szeretetet nem. Pláne meg gyengédséget. Én a szexet úgy élvezem, ha utána lehet bújni, nem pedig úgy hogy nem is élvezem igazán, fizessek is és mehet mindenki a dolgára. Egyszer volt részem egy éjszakásban, nekem bőven elég volt. Csak barátnőmmel vagyok hajlandó lefeküdni, ha nincs hát nincs. De nem fogok fizetni valamiért amivel a saját egészségem kockáztatom és még csak nem is tudom élvezni igazán.
Ha ti megkapjátok azt egy prostitol amit szeretnétek egy barátnőtől, akkor van egy rossz hírem. Nektek nem barátnő kell csak egy dugó társ. De még az is többet nyújt mint egy prosti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!