Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 165cm magas,88 kiló, és 43%-os testzsír aránnyal rendelkezik.6 hónapja vagyunk együtt, azóta felszedett 12 kg-t és meglátszik rajta eléggé. Még tovább hízhat, ha sokszor viszek neki süteményt, vagy viszem el enni?
a vékonyság/soványság (khm elég közeli szinonimák) lehet az anorexia/bulimia/különböző krónikus betegségek/stb következménye.
Nem tudom miért kell a szavak jelentésén ennyire pattogni. Pontosan tudtad te is, hogy hogyan értettük.
Persze nem azt mondom, hogy aki vékony az egészsgtelen.
Inkább azt, hogy a vékony _is_ lehet egészségtelen.
ez a baj ezzel a plus-size baromkodással.
jó, oké, lehet, hogy tényleg "szépen" néz ki, de attól még k rva sok egészségügyi kockázata van a túlsúlynak, nem tudom mit kell itt bátorítani az embereket h véletlenül se igyekezzenek egészségesnek lenni.
szerintem dumáld meg vele, hogy az utóbbi időben elég egészségtelnnek érzed a saját étkezésed, nem akar-e veled együtt kicsit többet mozogni és kevesebbet enni?
4es válaszolónak mondanám hogy én 160 cm vagyok, 52 kilósan majd kicsattantam az egészségtől aztán lefogytam 45re, teljesen mindegy mennyit eszek nem hízok és mióta lefogytam azóta vérnyomás, pulzus probléma mindennapi, hamarabb fáradok, még talán koncentrálni is nehezebben megy olykor. A túl kevés súly se jó
A kérdezőnek pedig azt mondanám hogy amíg jól érzi magát a bőrében és nincs egészségügyi problémája a túlsúly miatt addig nem gond ha nem fogy viszont a hízás veszélyes lehet
Persze, hogy tovább hízhat.
Szerintem ülj le beszélni vele, hogy ez már nem egészséges. Mondd el neki, hogy te szereted az alakját, és nem akarod, hogy sovány legyen, de ez már egészségtelen, és tennie kéne valamit, és te segítesz neki bármiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!