Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ez szerintem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ez szerintem nagyon sok?

Figyelt kérdés
Szóval igen, elkezdtem beszélgetni egy lánnyal eleinte nagyon rendes volt elbeszélgettünk. Most is rendes meg minden hogy az anyja idegesíti és 3 év múlva elmegy otthonról. Nem bírja inkább fel akasztja magát meg ilyeneket mond nekem, meg hogy az exe meg szét verte. Azt is írta már hogy meg akar halni. Még nem találkoztunk alig egy hete kezdtünk beszélni, szerintetek mit csináljak, lelkiismeret fordulásom meg ideges vagyok. Anyámnak nem merem el mondani, de szerintem ez nagyon sok egyszerre! Szerintetek mit csináljak? Egyszerűen tehetetlennek érzem magam! 16/F

2018. okt. 30. 19:43
 1/6 grafno ***** válasza:
Lehet kettyos és azért mond ilyeneket. Vagy csak kiakar használni. Vagy csak ilyen a természete h szereti a verest.
2018. okt. 30. 20:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Mit tegyek akkor?
2018. okt. 30. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Az anyja mivel idegesíti? (Nem lehet hogy csak tinihiszti?) Ha az exe megverte, és 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott neki, akkor menjen a korházba,csináltasson leletet. Menjen a rendőrségre, és jelentse fel súlyos testi sértésért. Kérjen távolságtartási végzést. Sajnos te nem igazán fogsz tudni neki segíteni, de nyugodtan kérd ki anyukád véleményét, tanácsát. Ilyen miatt nem fog leszidni, elküldeni. Valamivel biztos tapasztaltabb, többet tud, lehet hogy valamivel jobb tanáccsal tud szolgálni.
2018. okt. 30. 20:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, csak nagyon szar napja volt, és lelkileg fel jöttek neki ezek a dolgok, amúgy most már jobban van!
2018. okt. 30. 21:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja és igen az exes eset nekem azt mondta már nagyon régen történt szóval már lényegtelen!
2018. okt. 30. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ünneprontó leszek. Nem ismerlek téged és őt sem, csak tipikus szituként tekintve a dologra, a helyedben én hagynám a lányt. Mielőtt azt gondolná bárki, hogy kegyetlen vagyok, elmondom, hogy évekig emberi kapcsolatok vizsgálatával foglalkoztam. A helyzet az, hogy már 1 hét ismeretség után, tali nélkül elkezdte a tipikus "jajj én milyen kis elesett vagyok és érzékeny, és mennyit szenvedtem a múltban" maszlagot, amivel csak a dominanciát próbálja átvenni rajtad szép lassan. Az elesettség érzékeltetése mellett van az, hogy az illető az ismeretség rövidségéhez és a tali hiányához képest túl sokat bókol, gyorsan halad az érzelmek kimutatásával...stb. Ha össze is jöttök, akkor elég sok érzelmi zsarolásban, műbalhéban lesz részed. 16 évesen neked ez baromi sok lenne, ahogy már most is az. Ha tényleg ilyen komoly lelki problémái vannak, akkor nem pasiznia kellene, hanem szakemberhez fordulni, mert mást is kikészíthet érzelmileg. Persze van olyan, hogy éppen egy szerető társ segíthet, de szerintem 16 évesen, a legtöbb esetben ez túl nagy felelősség. Neked kell majd döntened, de előbb ismerd meg őt, ha még nem vettem el a kedvedet. Nagyon remélem, hogy tévedek, sok sikert és fel a fejjel.
2018. okt. 31. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!