Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Két éve szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két éve szerelmes vagyok egy lányba, de foglalt és félek, hogy már nem fog nekem más tetszeni. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés

2018. okt. 29. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tetszeni fog más is. Ohhó.. Én is azt gondoltam egyszer, hogy nem tudnék mást szeretni rajta kívűl. Dehogynem. (Viszonzatlan volt, bár nem vagyok róla teljesen meggyőződve.)
2018. okt. 29. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Erről a lányról szépen mondj le és keress másikat.

Annyi, de annyi lány van... Lehet, hogy 999 nem tetszik neked, másik 999-nek nem tetszel te, de van 1999-ik is, sőt több!

2018. okt. 29. 21:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor csak várok.
2018. okt. 30. 18:08
 4/8 anonim válasza:
A kérdésed alapján nagyon fiatal vagy, nyugi lesz még majd neked tetsző lány, még ha most nem is úgy gondolod, ez teljesen normális érzés:)
2018. nov. 2. 06:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a választ :)
2018. nov. 3. 00:11
 6/8 anonim válasza:
Igyekezz keveset lenni a társaságában. Ha sokat látod és álmodozó típus vagy, a saját szenvedésedet hosszabbítod. Ez saját tapasztalat.
2018. nov. 3. 20:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké, megfogadom a tanácsot. Köszönöm.
2018. nov. 12. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Tinik, ideje felébredni! Az élet nem holdfényes lányregény! Az, hogy valaki foglalt, a kutyát se érdekli, és ne is érdekelje. Akit el lehet venni a párjától, azt el is kell, mert mindenki (mondom; MINDENKI!) úgy jár jól.
2018. dec. 18. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!