Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjal rá?

Figyelt kérdés

Szóval...

16 éves fiú vagyok és van egy lány aki nagyon bejön.Eddig egyszer találkoztunk,de nem kettesben(az egyik ismerősöm barátja a lány és egy társaságba keveredtünk kb 7-8 órára).Egy suliba járunk,sokszor látom ott,mindig köszönök neki és ő is visszaköszön.Nagyon szimpatikus a külseje meg a kisugárzása,mindig mosolyog meg nagyon kedvesnek tűnik,ezért is szeretném jobban megismerni.Nem hiszem hogy ez sokat számit de Instagramon bekövettem és visszakövetett.Én 11.-es vagyok,ő egy évvel fiatalabb.Nagyjából tudom milyen zenéket hallgat,hasonlókat mint én.Azt nem tudom,hogy én szimpatikus vagyok-e neki,ezért sem nagyon merek ráírni (nem vagyok az az ismerkedős típus).

Hogyan kellene ráírnom?Talán ezt a zenés témát kellene felhoznom?

2018. okt. 22. 13:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak legyél önazonos
2018. okt. 22. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia,hogy vagy? H telik a hètvége? Mintha már ismernéd. Nem kell eröltetni a zenés dolgot. Majd feljön témának. Csak lazán. 😀
2018. okt. 22. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!