Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
Tudom, hogy sablon kérdés, és már vagy 1 millió ilyen vagy ehhez hasonló van, de ha nem unjátok még nagyon, megköszönném a segítségeteket.
Szóval, óvoda óta egy csoportba,osztályba járunk (most vagyunk 8.-osok) és 1. óta tetszik nekem.
Nekem volt egy nagy konfliktusom egy fiúval, és nálunk a fiúk dupla annyian vannak (szóismétlésért elnézést kérek) és persze, az összes fiút, kivéve őt, a srác mellé állt. Ő volt az egyetlen, aki képes volt beszólni a gyereknek.
Csodával határos módon mögöttem ült, az ikertestvérem mellett, és mindig rámmosolygott, vicceket mesélt. Elültem előle, az egyetlen táskámat kellett elvinnem a helyre, és rögtön felajánlotta a segítségét.
Ha véletlen nekem jön, bocsánatot kér egy csomószor, és akár 1 órával később is képes odajönni, hogy sajnálja.
Ugye beültem egy fiú mellé, és mindig figyel minket.
Technika óra volt, nekem kellett felsöpörni a szemetet, rögtön jön oda, hogy segítsen-e...
Nem tudom, hogy ezek jelek, vagy csak beálmodom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!