Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit szeptemberben láttam először, bejelöltem facebookon meg snapchaten es vissza is jelölt. Snapchaten küldött képeket, de lehet nem ismer meg. Iskolában mindig szemezünk és a nagy tömegből is kiszúrjuk egymást. Nem tudom, hogy mi tévő legyek. Várjam meg amíg ő közeledik felém, vagy lépjek előbb én?
16/L
2018. okt. 17. 20:02
1/2 anonim válasza:
Nagyjából hasonló szituban vagyok én is csak felém inkább a lány közeledik.Mivel nem tudja a nevem igy nem jelölt be de amugy ő is szeptemberbe látott a szemezés meg itt is megvan csak itt annyi hogy én 16 vagyok ő meg 15.Bár én viszonylag sok lánnyal szemezek de mivel nem akarok semmit igy nem kezdeményezek.De ha annyira tetszene nekem biztos nem varnám hogy ő menyjen hozzám.Viszont ha a te helyzetedbe képzelem magam ráirék a pasira.Velem is volt hogy jelöltek és ők irtak.Hidd el ha nem mer irni neked és te megteszed nagyon fog örülni neki(tapasztalat).Tudom kicsit hosszúra huztam a tanácsom de rémelem segitettem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, ma kiderült, hogy a fiú meleg:’D
2018. okt. 18. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!