Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetséges, hogyha a srác ilyen típus?
Figyelt kérdés
Szerintetek elképzelhető, hogy az a srác, aki tetszik nekem, szimpatizál velem? Ugyanis az a mániája, hogy utálja, ha az emberek hozzáérnek, ezért mindig ilyen nyakig kabátban van. Viszont matekórákon mellettem ül, és mindig úgy könyököl, hogy az alkarja érintse a vállalmat. Meg néha a lábunk is összeér, de nem húzza el, vagy valami. Szerintetek?2018. okt. 15. 15:36
2/6 anonim válasza:
Figyelj, lehet, hogy jelent valamit. Szerintem hívd el egy délután valaholva, aztán majd alakul. Ha még nemet mond, legalább megtudod a választ a kérdésedre.
4/6 A kérdező kommentje:
#1 miért lennék hülye? O.o
#2 Köszönöm szépen, meg fogom tenni :)
2018. okt. 15. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!