Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azerintetek ez miért van?
17 eves vagyok,lany.
Es volt egy baratom 3 honapig tartott sokszor vesztunk ossze meg bekultunk ki.Voltam en a baratom../meg a baratnom/ elejen minden oke volt aztan igy elkezdtek beszelni kozbe en jartam a baratommal feltekeny voltam xyra hogy o miert beszel a baratommal stb. Ez latszott rajtam es mind 2 azt mondtak h ok sose jonnenek ossze egymassal stb..aztan ossze jottek.. Jartak vagy kavargatzak ez a mai napig nem derult ki.🙆 ,egy januari napon ir az exem hogy szeret meg hogy bocsajtsak meg neki mert szeret es megbanta stb
Nos es ..
Oke megbocsajtottam neki aztan 3 hetre ra dobtam mert nem ereztem magam annyira szerelmesnek mar azok utan hogy baratnommel volt /tudni kell amikor bnommel "volt" vissza akartam szerezni stb stb..És már azóta eltelt majdnem 9 honap es nem tudom mi van velem.. Neha varom hogy vissza jojjon,hianyzik.a vele toltott percek a hosszas beszelgeteseink...
Na es most jon a kerdeshez valo folytatasom:
Sok fiunak tetszem es talalkozni akarnak velem es tobbet akarnak mint baratsag.. De en nem akarok toluk semmit meg csak szimplan haverkent sem talizni .. NE ERTSETEK FELRE FIUKAT SZERETEM ,nem vagyok lezbi..
Csak hogy ez normalis ????!
Hogy nem szeretnek baratot?meg ez miert lehet?😞💥
17/l
Mert még gyerek vagy.
Helyesen írni sem tudsz, nemhogy az érzéseiddel tisztában lenni
Ebben a korban a hormonok játékától függ az ember
Várj még pár évet ezzel a dologgal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!