Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú a buszon. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú a buszon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szimpi a srác, de nem merek odamenni hozzá, mert mindig zenét hallgat, konkrétan ránézni sem tudok. Találkoztam vele párszor máshol is, és minden alkalommal volt egy rövid szemkontaktus, szóval valószínű, hogy ő is ismer látásból. Csak annyit tudok, hogy hova jár suliba, és a megállót is, ahol felszáll. Valami tipp beszélgetéskezdeményezésre?

2018. szept. 27. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

hol laksz? engem is néz egy lány.

szerintem bloothon csatlakozz rá

2018. szept. 27. 18:52
 2/8 anonim válasza:
79%
Szólisd meg, ne legyél gyáva.
2018. szept. 27. 18:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Győri vagyok.:/
2018. szept. 27. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Menj oda és mond meg neki, hogy tetszik az arc berendezésed! bár merem fogadni, hogy a belső személysége már kevésbé fog?! Mindig a külső alapján ítélitek meg a másikat, ti fluskák???
2018. szept. 27. 19:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát, úgy valóban nehéz megítélni valakit, ha nem ismerem a személyiségét, ezzel tisztában vagyok :D
2018. szept. 27. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Menj oda és játsz szopófantomot. #lejárttudom
2018. szept. 27. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Mit csinálj? Inkább mit ne. Ne, ne menj oda bájologni...
2018. szept. 27. 20:52
 8/8 anonim válasza:
24%
Nekem meg a budzsofor,nsgyon szeci josegu padi,bejon nekem,en semerek odamenni mert vezezo
2018. szept. 28. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!