Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak azt jelenti hogy csak kedvel?
Van egy külföldi fiú az osztályban és nekem tetszik.
Eddig mindig egyedül ült, másokkal csak néha beszélget, lánnyokkal sem nagyon láttam eddig beszélgetni.
Egyik órán megkérdeztem hogy mellé ülhetek-e amire igent mondott, aztán a másik órán meg ő ült oda mellém.Azóta pedig már szó nélkül beülünk egymás mellé.
Ugyan órán nem sokat beszélgetünk.
De sokszor nevetünk.
Ő is sokat nevet mint én és mikor ránéztem mosolyogva akkor ő is mosolygott, de nem tudom hogy csak azért mert kedvel.
Szünetekben nem nagyon beszélünk, max ha pont ott van a közelben, de suli után sem szoktunk beszélni.
Magyarul még annyira nem tud jól.
De ma megjegyezték a barátnőim hogy összeillünk, viszont a fiú ezt nem értette.
Ti mit gondoltok ez alapján csak szimplán kedvel?
Mert mikor elkezdtem a fiúval beszélgetni akkor először a nevével kapcsolatban krrdeztem meg a sulival kapcsolatban aztán kicsit bunkó volt, de aztán amióta beszélgetünk meg egymás mellett ülünk azóta jó fej, nem bunkózik.
Kedves Lány!
Én szerintem tutira bejössz neki, ezért ismerkedni szeretne Veled!
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!