Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány nagyon tetszik,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferenc7385859 kérdése:

Van egy lány nagyon tetszik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Na van egy lány aki nagyon tetszik középiskolások vagyunk mind a 2 en,17 évesek suli eleje óta ismerem de már az évnyitón is tekingetett rám hátrafelé...

Írtam neki minden facebookon na arra nagyon sokára válaszolt egyébként vallásos lány én is az vagyok ezért is azt gondolom egy vallásos lány nem egy nem vallásossal fog barátkozni.

Utánna suliba mondtam a suliba a többieknek hogy tetszik meg minden aztán hülyeskedtek velünk és leültettek minket egymás mellé.

Aztán délután a lány írt h szia, hagyj békén légyszi köszönöm!

De szerintem csak azért írta ezt mert látni akarja hogy mennyire akarom őt és nem sz.x re kell...

Másnap vettem neki csokit, megkapta osszefutottunk odalent ő jött le a lépcsőn én mentem el a lépcső előtt egymásra néztünk és mosolygott

Tegnap már ráirtam pár szót tudtunk beszélni de azért nem a tökéletes...

Szerintetek tetszek a lánynak?

Vagy mit tegyek?

2018. szept. 22. 08:57
 1/2 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a hagyj békén légyszi köszönöm egy elég egyértelmű jel. Ha ezek után tovább erölteted a dolgot, csak mégrosszabb lesz.
2018. szept. 22. 10:26
 2/2 anonim ***** válasza:

A 3.mondatodban megvan hogy mi a lány baja./ha azóta esetleg nem mondta el/.

Az lehet a baj, hogy a többieknek elmondtad hogy tetszik, tehát innentől már nem a kettőtök ügye lett, hanem ezen hülyült mindenki.Ez nem jó egy normális lánynak, hogy kibeszélik, kinevetik.Írod is, hogy hülyéskedtek, leültettek egymás mellé, stb.

Na ez nem kellett volna!

Máskor kezeld diszkrétebben a kapcsolataidat, nem tartozik másokra mit érzel, mit gondolsz.Ez 2 ember magánügye, nem jó ha egy lánynak rossz érzései lesznek.

2018. szept. 26. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!