Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek külsőleg/belsől...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek külsőleg/belsőleg milyen fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok.

2018. szept. 9. 12:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Külső: magas, barna szem de egy kék szemű srác nem indul hátrányról, ha picit macisabb az nem baj de nem legyen duci, ha mellette még sportos is az plusz pont.

Belső: figyelmes, őszinte(!), tudja, hogy mit akar, határozott. 18/l

2018. szept. 9. 16:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy köthető a nemekhez az, hogyha egy srác bújós 8as. Én is szoktam bújni barátnőmhöz és ő is hozzám, ki is dobnam ha valami érzelmetlen csaj lenne, akihez kb hozzá sem érhetek.
2018. szept. 10. 11:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Külsőre Mind1 csak ne legyen Hófehérke. Vicces,tudjon beszélni, ne legyen állandóan csendben. Látszódjon rajta hogy meglehet benne bízni. Alkatra ne legyen kövér , meg ne legyen nádszál. Nemtom mi ez a divat most fiúknál hogy az én karom vetekedik az ő vádliával, de hányingert kapok tőlük.

16/l

2018. szept. 10. 18:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálam a hajszín sötétszöke vagy barna mindenképpen legyen göndör a haja 180+-os mert én is magas vagyok legyen lapos vagy kockás hasú legyen sportosan elegáns pl. bövebb farmer kockás ing magas szárú torna cipö. Legyen okos mert én nálam fontos hogy tudjunk normálissan társalogni meg nekem 128-as IQ-m van. Ne beszéljen rondán ne menözzön legyen tisztelet tudó de kaland vágyó legyen romantikus de nem túlzottan. Mindenképpen fehér börü legyen és talán a kékszem is fontos. Ja és NE FOCIZZON MERT NEM BÍROM A FOCISTÁKAT NEM TARTOM SEMMIRE A FUTKOSÁSUKAT meg tapaztalatom szerint eléggé bekébzeltek. ( Nem itélkezek és ti se tegyétek)
2018. szept. 16. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!