Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még valami jó ötletet tudtok mondani? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Kedveskedni szeretnék egy lánynak aki nekem tetszik. Kb 2 hónapja ismerem de sokat beszélgettünk, közös haverokkal együtt többször és külön pedig egyszer találkoztunk.
Hamarosan itt a névnapja. A kedvenc csokija már megvan. Mellé szeretnék még valamit.
Ékszerek és parfüm stb terén még nem tudom az ízlését, vmi apró de hétköznapi dologgal szeretném meglepni amiről én jutok eszébe és tuti hogy nem lövök mellé. :-)
Köszönöm az ötleteket előre is. 🙂
2018. szept. 6. 19:13
1/2 anonim válasza:
Szerintem legyen virág. Nem tart sokáig, de a nőstények szeretik, mert nem tudom. Azzal nem lőhetsz mellé. Egy névnap nem nagy dology nem kell semmi különleges.
2/2 anonim válasza:
Nőstények xD
Amúgy szerintem is a virág legyen, nem ismered olyan rég, hogy ilyen nagy ajándékot adj neki, és csak a szándék a lényeg amúgy is, nagyon fog örülni annak, hogy eszedbe jutott a névnapja:) 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!