Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért röhögnek ki a lányok?
Figyelt kérdés
Médián voltam 2 jó lányhoz kerültem csoportba, ilyen csoportos munka volt aztán pl kuncogtak azon hogy gyorsan írok gépen, meg folyton nevetgéltek meg mosolyogtak, pedig semmi érdekeset nem csináltam a székben fekvésen kívül. Nem vagyok csúnya gyerek amúgy nem tudom, ez számít-e. 16F2018. szept. 4. 18:08
1/9 anonim válasza:
Szerintem tetszel nekik.Én is vigyorgok mikor tetszik egy fiú.
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy bejössz valamelyiknek, vagy csak túl gyerekesek még, és minden második embert így kiröhögnek.
3/9 anonim válasza:
Sok oka lehet. Talán szimpatikus voltál.
4/9 A kérdező kommentje:
Jó nem úgy hangosan röhögtek inkább ilyen zavarban voltak meg ilyenek, pedig nem nagyon beszéltünk
2018. szept. 4. 18:45
5/9 anonim válasza:
Zavarban voltak és vagy az eggyiknek vagy mindkettőnek tetszel
6/9 anonim válasza:
Természetesen rengeteget számít, hogy nem vagy csúnya, nem is csak a lányoknál, hanem az életben egyáltalán, jó dolog az.
A leírás alapján bizonyára tetszel nekik. Az még nem kiröhögés, hogy rád néznek és nevetgélnek :)
7/9 anonim válasza:
Lehet siman csak kislanyos zavarukban nevetgeltek. Sajnos en id mindig ezt csinalom neha mar eleg kinis hogy nem tudok ezen uralkodni🤷♀️
8/9 anonim válasza:
Ha ilyen tipikus nem szólsz senkihez, kocka srác vagy, akkor azért. Az ilyet én is kiröhögöm.
/Infó szak/
9/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok infósy sem kocka.
2018. szept. 5. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!