Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen hosszabb szemezés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen hosszabb szemezés jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Habár bőven nem az első szemezésem a lényegre térek, mert ez más volt. Néhány napja egy gyönyörű lányt láttam aki (szerintem) jóval magasabb kategória szépségbe mint èn. (Kinézetemet full átlagnak tartom.) Viszonylag sokáig voltunk egy légtérbe, néha néha ránéztem. Ám egyszer összeakadt a tekintetünk, és egy jó 5-6 másodpercig szemeztünk, egyszerűen nem bírtam róla levenni a tekintetem. Utána amikor elővette a telefonját egy fél perccel később nagyon mosolygott. (Bár értelmszerűen bármit láthatott a telóján ami miatt elmosolyodott, nem fogom erre).

Szerintetek egy ilyen szemezés jelentheti azt hogy a személy nem közömbös számára??

2018. szept. 3. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Tehát elbambult egy lány "abban a légtérben", és ezért te máris életed szerelmét vizionálod.

Értem.

2018. szept. 3. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Neked már bőven több SZEMEZÉSED is volt??? Taníts mester...
2018. szept. 3. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

Még 20 féle módon fogalmazd át kérlek !!!!

2018. szept. 3. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!