Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszprémben hol lehet ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszprémben hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok aza bulizós, ivós típus, a kicsit visszafogotabb lányok jönnek be. Nem ismerem még a várost, 1 hónapja költöztünk ide.

2018. aug. 31. 00:15
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Sehol.....

Ha eljarsz bulizni akkor Sörkert ami talan a legnormálisabb hely.

Esetleg középsuli? Melyikbe jársz?

2018. aug. 31. 00:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Első éves egyetemista GTK.
2018. aug. 31. 00:32
 3/10 anonim ***** válasza:

A BaZár-ban

Nagyon sok barátomat ismertem meg ott

2018. aug. 31. 00:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Kanyon, Metro :)
2018. aug. 31. 00:54
 5/10 A kérdező kommentje:

"Nem igazán vagyok aza bulizós, ivós típus, a kicsit visszafogotabb lányok jönnek be."

Szóval ezek a kocsmaszerűségek lehet nem nekem valók... :D

2018. szept. 1. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Pintes xD
2018. szept. 1. 13:48
 7/10 anonim válasza:
Padlás, Cimbora :D :D :D
2018. szept. 8. 15:42
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Hát kocsmákon kívül elég nehéz. Sőt, mondhatni lehetetlen sajnos.:(
2018. nov. 25. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Maradt az egyetem, kb ezekben a felsorolt kocsmákban és a környéküknél van élet. Ha jobb az idő talán a kossuth utcán is vannak, de amúgy kihalt a város. Néhány beülős hely van a kossuth utcán, az óváros téren, a vár alatt a fricska, meki és most épül a kfc. A mi kis silány plázánk van még, de hát mit mondjak, ott sincs túl sok élet, csak ha megy az esti mozi meg kaja idő van vagy még akkor se.
2019. jan. 13. 22:50
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom hogy állsz a sporttal, de ha elmész edzőterembe talán vagy sportolni egyesülethez/klubbhoz még talán akkor. Most így télen koripálya van ahol még szokott élet lenni.
2019. jan. 13. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!