Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Melyik a kedvenc...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik a kedvenc testrészetek egy pasin?

Figyelt kérdés
Amit szexinek találtok és szerettek hozzáérni, puszilgatni.

2018. aug. 29. 12:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A fenék, meg a láb közötti rész.

De amúgy ha szerelmes vagyok minden egyes testrész nagyon tetszik.

2018. aug. 29. 12:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
#1: A láb közötti rész az szerv,és nem testrész, de a legtöbb lánynak mindegy,csak legyen.
2018. aug. 29. 13:40
 3/13 anonim válasza:
100%
A nyaka az ádámcsutka mellett, a füle, és az álla alatti rész minden pasinak hihetetlenül érzékeny a puszilgatásra, ha jól csinálja az ember lánya.:-)
2018. aug. 29. 14:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kéz, kulcscsont.
2018. aug. 29. 14:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy ez tini kategória, én meg 3X-es vagyok (lol, korom szerint persze!!! Hahah), de van, amire egyszerűen muszáj reagálni! ^^ Szóval... A mellkas és a viszonylag lapos has, ha a normál mennyiségű szőr megfelelően oszlik el rajta. És a feneke. És az erős karja. Az izmos combja. A szakálla. Szóval minden, amitől életerős "férfiállatnak" tűnik, és nem kisbabának. :D Borotvált mellkas, vagy láb szóba sem jöhet. Férfi kell, nem egy kissrác. :D Amióta az eszemet tudom, mindig is jobban kedveltem a férfias férfiakat.
2018. aug. 29. 14:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem testrész, de a haja
2018. aug. 29. 14:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kéz, váll, orca, nyak. Ha haj is testrész lenne, akkor azt írtám legelsőre. Igazából mindegyik kedvenc.
2018. aug. 29. 14:54
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A keze, a szája, a nyaka. Azon kívül én is írnám a hajat. (Plusz egy dolog ami nem testrész de annyira szexinek tartom, hogy ha látom a bugyim instant eltűnik. Ez a gödröcske vagy ránc az arcon mikor mosolyog)
2018. aug. 29. 14:59
 9/13 Darkgirl válasza:
100%
Arc,nyak,mellkas,nah meg persze a lényeg :D
2018. aug. 29. 15:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Háttttt! Izmos hát!Ami az úszóknak és a vizilabdázóknak van
2018. aug. 29. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!