Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol ismerhetnék meg kultúrálta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerhetnék meg kultúráltabb lányokat?

Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 00:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Alapműveltségbe a kvantumfizika? Nem, nagyon nem tartozik bele.

Viszont az beletartozik, hogy tudja az ember, hogy milyen helyeken találhatja meg a számára ideális párt. Mire fel vagy arrogáns, mikor a GYK-n kérsz párkapcsolati tanácsokat?! Röhej. :D

2018. aug. 30. 03:41
 12/14 anonim válasza:

Alapvetően olyan helyen kell keresni az ilyesfajta teremtéseket, ahol kultúrálódni lehet. Esetleg az internet is segítségedre lehet, ha kedvelsz tudományos oldalakat és abból a közösségből szemelgetsz. A szofisztikált társaságok találkozóinak alappilléreit a tantárgyversenyek képezik.

Ha a kvantumfizikáról szeretnél társalogni, az egy nagyszerű téma, de ne az első beszélgetésen dobd fel,mivel igen nagy esély van rá, hogy tudományos vitába bonyolódtok.

Megjegyzem az atomfizika se tartozik az általános műveltség berkeibe, mivel még rendkívül kiaknázatlan terület. Az iskolai tananyag nagyrésze klasszikus fizika, továbbá az emberek nagy százalékának az is nehézséget jelent, hogy elrugaszkodjanak a klasszikus bolygómodelltől (mert ugye az elektronok kicsi bolygók a napot szemléltető atommag körül khm ).

2018. aug. 30. 12:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem gyakorin az biztos. Nem tudom, neked mi a kultúrált, de ne nézz le senkit, és az már kezdetnek jó
2018. aug. 30. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Humán beállítottságú vagyok, érdekel az irodalom, sok műfajban írok, regény, novella, versek, dráma, forgatókönyv, adok kritikákat is, és agnosztikus gondolkodó vagyok. Informatikus vagyok.

Ennek ellenére első látásra mindenki analfabétának néz.

Kérdés?

/L

2018. aug. 31. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!