Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek mi az érték egy lányban? Milyen legyen a külseje, mennyire számít nektek a belső tulajdonságok és a személyisége mellett, de leginkább az érdekelni mik azok a belső tulajdonságok, amik lenyűgőznek titeket egy lányban?
Ilyenkor már nem megy a szövegértés...😅
Szóval nem mázli...akkor nem értelek..💁🏽♀️
Úgy mondanám hogy én észrevettem a lány ám a jó tulajdonságokat, ő viszont nem talált bennem hasonlókat
Ezért miatta lesz szükségem egy ùj mára a jövőben 😂😂
Szóval ezek szerint,a lány nem talált benned jó tulajdonságokat,vagy csak nem kereste eléggé/nem akarta észrevenni.(vagy tényleg nincs...😂)
Az utolsó mondatodat nem értem...😅😅
Nagyjából
Az utolsó mondat, az alkoholizmus utal 😂😂
Gondjai voltak az áram ellátással kettőnk között
(Nincs elég szikra 😂)
De nem mostani történet ez, már más indokot kell keresnem az önpusztìtásra 😂
Tudod az alkohol nem megaldás semmire!!!
Èn legalábbis ezt vallom,de mindenki saját maga dönti el,hogy hogyan teszi tönkre a saját életét...
(Én ágyban 99 éves koromban a kockás ingemben szeretnék meghalni...💁🏽♀️😅)
Én meg 70 évesen miközben a hùszévves nőmmel hempergek tök részegen 😂
Az a rész vicc volt egyébként, a csaj akit leìrtam évekkel ezelőtt törte össze a pici szívem 😀
Hűha,akkor jó mély sebeket ejthetett az a lány a “pici szíveden”.
Amúgy annyira nem vagyok hülye,értem én az iróniát...😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!