Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért lökdösnek?
Ezt a kérdést most írtad ki másodjára, vagy harmadjára, nem unod még?
Ha ennyire zavar, hogy a barátnőd egy "vadállat", akkor szakíts vele, komolyan ez tragédia? Nagy férfi lehetsz, ha még az is fáj, hogy a csajodtól kapsz egy pofont, meg meglök(Feltéve, ha nem testépítő).
A nők ilyenek, szokd meg. Én is szeretem ütni a pasikat, a legtöbbnek tetszik is.
/L
Szerintem a 2.válaszoló arra értette h ide már tettek ki egy ehhez hasonló kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
Amúgy a lányok/nők tényleg "szoktak" ilyenek lenni főleg ha mérgesek!Szerintem inkább akkor amikor nincs harag köztetek akkor mond neki h ne ütögessen mert nem esik jól!ugyan úgy nem esik jól a fiúknak mint nekünk lányoknak!hiába nem csap nagyot az illető!Tényleg beszéljétek meg és sok sikert!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!