Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja, hogy var ram, akkor tetszem neki?
Jelenleg kulfoldon tanulok, de ugy 3-4 havonta hazalatogatok amikor mindig talalkozom ezzel a fiuval. Neha hulyeskedunk, de baratoknak nem neveznem magunkat.
Most legutobb kicsit megzavarta a fejemet, mert baratnommel elmentunk a kedvenc helyunkre, ami meglepetes volt a pasinak.
Meg is jegyezte, kicsit mintha megbantottam volna, hogy nem is tudta, hogy a varosban vagyok.
Par pillanattal kesobb csak neztuk egymast, neztem, hogy megnott a haja, es nem gondolkodtam, csak megfogtam, o meg mosolygott. Aztan megzavartak.
De kesobb odajott hozzam es ezt mondta. Mikor jossz vissza vegleg? Varok!
Amikor visszakerdeztem, hogy varsz? Akkor elvorosodott.
Baratnom meg az este elott meselte, hogy van egy csaj akinek nagyon bejon ez a pasi, szoval, hogy mentsem a helyzetet, rakerdeztem, hogy hallom van ez a lany, ki ez?
De erre nem mondott semmit, csak, hogy nem tudja, hogy kirol beszelek.
De aztan mar jonnom kellett el, mert masnap koran keltem, hogy a repterre menjek.
Maskor is volt, hogy ramirt, hogy jovok-e haza a kozeljovoben.
Nem tudom. Lehetseges lenne, hogy bejovok neki?
Azert se vagyok ebben biztos, mert van egy par kilo feleslegem es nem igazan vagyok magabiztos, szoval valami biztatas jol jonne. Koszi.
Légyszíves, neked ne a kilók legyen az első amik eszedbe jutnak magadról ezeket el kell felejteni! :)
Kérdésre a választ igen, elég szimpatikusnak talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!