Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szinglik! Titeket zavar hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik! Titeket zavar hogy azok vagytok?

Figyelt kérdés
Ha zavar mi zavar benne? Kort és nemet írjatok.
2018. aug. 20. 20:15
1 2 3
 11/22 egyetlen_csaszarno ***** válasza:
Engem jelenleg nem zavar, de volt már, hogy igen. Ez helyzetfüggő.
2018. aug. 20. 22:14
 12/22 MessorKing18 ***** válasza:

Engem nagyon is zavar.

Az hogy hosszú idő után ahhoz szoktam hozzá hogy első dolgom beszélni azzal akit szeretek.

Rossz érzés. Én ha szerelmes vagyok csak az illető jólétéért és egészségéért vagyok. Imádom ha boldoggá tehetem azt akit szeretek. Miután megvolt az a csúnyábbik szakítás azóta vagyok katonai kiképzésen és most őrvezető vagyok

18 f

2018. aug. 20. 22:33
 13/22 anonim válasza:
Nem zavar, de azért néha hiányzik hogy szeressen valaki/szeressek valakit.:) 18/l
2018. aug. 20. 22:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Igazából nem zavar annyira. De az is hozzátartozik, hogy a női csládtagjaimon kívül sose ölelt meg még lány. És nem azért, mert ronda vagy elhízott lennék, mert figyelek a külsőmre, nem hanyagolom el magam hanem az, hogy visszahúzódó tipus vagyok aki sose akar lenni a figyelem központjában. Inkább itthon vagyok és gépezek. Lehet élettelennek tartani, de vannak olyanok akiknek más az útjuk, mint a többinek. Egyedül focizni járok le a barátaimmal akik már nem is szüzek. Mindig hívogatnak, de sosem megyek le velük. Valamiért nem vonz a mai tini szokások pl. buli, cigi, pia, stb. Szóval egyedül tengetem már 2 hónap híján 17 éve a minden napjaimat. De jól elvagyok. Igaz franc se tudja mikor áll be majd a pánik, hogy még sosem volt barátnőm. Anyáék is kérdezik, hogy miért nem megyek le a barátaimmal és mindig ugyanazt a választ kapják tőlem aztán jön a lecseszés, majd a megbékélés. Remélem egyszer rám talál a szerelem, de ki tudja lehet sose fog.
2018. aug. 21. 00:35
 15/22 anonim válasza:

Engem nem, egy ideig barátaim sem voltak, azzal is megbékéltem, de ezen a nyáron rátaláltam azokra az emberekre, akik szeretnek. (És én is szeretem őket.)

15 éves lány, aki még egy ideig hanyagolná a párkapcsolatot.

2018. aug. 21. 06:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Van olyan pillanat, amikor nagyon zavar, utána meg egyáltalán nem.
2018. aug. 21. 09:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem is az, hogy zavar, hanem hianyzik az az erzes, es mint ahogy elottem is mondtak az, hogy legyen kit szeretme. Viszont nem lennék csak azért valakivrl, hogy ne legyen szingli. 17/l
2018. aug. 21. 15:18
 18/22 anonim ***** válasza:

Valaki már írta elõttem, hogy ha senki nem tetszik, akkor nem zavar, de ha van, akkor nyilván azt szeretném, ha õ a barátom lenne...

Régebben nagyon tetszett egy fiú, és majdnem össze is jöttünk, õt fél év volt elfelejteni, de utána olyan felszabadult voltam, mint még soha, újra tudtam barátikra, magamra, tanulásta figyelni, és mindent értékelni.

18/L

2018. aug. 21. 20:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Mivel volt már kapcsolatom ezért zavar mert nem tudok kit szeretgetni. Egy rocker 18 éves fiú
2018. aug. 22. 11:28
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ment a zöld kéz:)
2018. aug. 22. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!