Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek ez jelent...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akinek én úgy gondolom, hogy lehet, hogy tetszem de nem vagyok benne biztos. Akárhányszor találkozunk, mindig úgy köszön, hogy: Szia,(és a nevem)! A nevem sosem hagyja le. A múltkor pedig egy társaságban voltunk és ott játszottunk egy olyat, hogy mindenki ki kell találjon magának egy nevet (pöttöm12 vagy öregbácsiakapuban ilyesmi)és akkor amikor rá került a sor akkor nem is a kitalált nevet mondta először hanem előbb megszólított és utána kérdezte, hogy én vagyok-e ...(egy név) de nem én voltam az. De ezt ugyanúgy a második körben is elkövette de akkor már eltalálta a nevem. Jelent-e valamit, hogy kétszer is engem kérdezett? Vagy ez inkább gyerekes? Utána meg egy másik lánytól(az uncsijától) kérdezte az én nevemet, akkor ezek szerint nem jegyezte meg? Vagy direkt csinálta, hogy beszéljek vele, hogy szólaljak meg, hogy az én vagyok. Utána meg pont szembe kerültünk egymással és egymás szemébe néztünk (ő kezdte) és még csillogtak a szemei. Csak az a kérdés, hogy akkor miért nem szólít meg soha vagy ilyesmi. Mert nekem nem úgy tűnik, hogy szégyenlős lenne, sőt. Elég jó dumája van. Vagy lehet, hogy azért nem szólít meg, mert fél? De akkor más lányokkal miért olyan közvetlen?

2018. aug. 18. 13:33
 1/3 A kérdező kommentje:
Amúgy 16/L
2018. aug. 18. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyértelmüen bejössz neki. Ha neked is bejön kezdeményezz te! Lehet kicsit félénk és nincs önbizalma veled szemben, segíts neki!:)
2018. aug. 18. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Jól mondja az első!!ha megkérlek megmondod h h kell ezt a játékot játszani vagy a nevt?!:D szurkolok nektek:d
2018. aug. 18. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!